28.12.2010 07:43

Zmeň svoje telo za 60 dní!

Zmeň  svoje telo za 60 dní!

Ľudia si dávajú rôzne  novoročné predsavzatia. XYNGULAR sa rozhodol podporiť všetkých ktorí chcú správne vykročiť do nového  roku a vyhlasuje  špeciálnu súťaž, ktorá pomôže našim distribútorom, aby zmenili svoje telo  aj život (vrátane peňaženky)! Navždy!

Šancu má každý  distribútor, ktorý sa  v období  od 1. januára 2011 do  28. februára  2011 zapojí do súťaže

„ Zmeň svoje telo a vyhraj!“

 

4 Distribútori,  ktorí dosiahnu najväčšiu zmenu budú odmenení  nasledovne:   

  -  1 balenie IGNITE

  -  2 balenia vzoriek XYNG

  -  1.000,00 USD v hotovosti


Cieľom akcie nie  je dočasný úbytok hmotnosti, ale celková zmena vášho  tela ale i celková zmena životného štýlu spôsobom Xyngular.


Nezabudnite sa na začiatku, teda „PRED“, odfotiť tak aby bol preukázaný dátum vášho zapojenia do súťaže (napr. tak že držíte v ruke aktuálne noviny s dátumom). Taktiež si veľmi presne odmerajte obvod ramena (biceps), hrudníka, brucha, pásu a bokov.  Odvážte sa a zaznamenajte vašu hmotnosť v librách ( modernejšie váhy majú možnosť nastavenia libier alebo prepočítajte z kilogramov).

V priebehu týchto  60 dní, by sme chceli dostávať vaše fotografie, výsledky meraní, skúsenosti a príbehy o tom ako sa váš život mení.

Potom, 28. februára si urobte vašu  fotografiu  „PO“  (opäť s preukázaným dátumom) a napíšte všetky vaše telesné parametre, ktoré ste sledovali od začiatku (obvod ramena, hrudníka, brucha, pásu, bokov a hmotnosť).

 

Podmienkou zaradenia do súťaže je zaslanie vašich fotografií spolu s nameranými údajmi do spoločnosti Xyngular na mailovú adresu:  customer.care@xyngular.com 

 


Dňa 4.3.2011, Xyngular prezident Marc Walker,  spolu zakladateľ Marc Schenkel, viceprezident  Glen Oliver a spolutvorca produktov Xyngular Jim Ayres  posúdia  výsledky všetkých distribútorov zapojených do súťaže a vyberú 4 najlepších  -  štyroch víťazov!


Pamätajte si, že táto akcia    pomôcť tisícom distribútorov po celom svete splniť si ich novoročné predsavzatie schudnúť, cítiť sa lepšie, upevniť zdravie a byť fit , a to navždy!

Sme nadšení keď počujeme  a vidíme  všetky vaše neuveriteľné skúsenosti a počujeme  príbehy ľudí, ktorí s  Xyngularom  zmenili  svoj život.

Veľa šťastia ! Objavte svoje nové ja a staňte sa víťazom!

 

 

—————

Späť