26.05.2012 21:21

Recept na bohatstvo

Hovorí sa, že lepšie je byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý. Ale čo to vlastne bohatstvo je?  Jedna z definícií bohatstva v encyklopédii Wikipédia ho označuje  ako: „stav spoločensky nadpriemerného uspokojovania potrieb, pričom pojem bohatstva je historicky a miestne relatívnou kategóriou. Pravdepodobne každý z tisícky opýtaných ľudí by nám prosperitu definoval inak. Väčšina ľudí si bohatstvo spája s určitou formou  materiálneho  blahobytu. Ich predstavy zahŕňajú rôzne vysoké sumy peňazí, domy, autá či luxusné dovolenky.

No čo poviete,  nebolo by úžasné keby ste si mohli kúpiť čokoľvek chcete, keby ste pracovali  len keď chcete, keby ste mohli finančne pomôcť detským domovom alebo urobiť čokoľvek aby sa táto planéta stala lepším miestom pre život? Predstavte si že ste skutočne bohatí, v tejto chvíli odchádzate do dôchodku finančne zabezpečený a užívate si život.

Páči sa vám táto predstava? Potom už ostáva len nájsť spôsob ako to zariadiť.

 

Existuje niekoľko zaručených receptov na bohatstvo napríklad:

  Obrovské dedičstvo – vyzerá to pohodlne, bez veľkej námahy, ale 

  vyskytuje  sa len u veľmi malej časti populácie.  Odpovedzte si sami či k nej 

  patríte.

  Manželstvo s neuveriteľne bohatým partnerom – za pokus by to stálo, ale

  čo v prípade ak už partnera máte a možno sa máte celkom radi?

  Veľká výhra v lotérii – veľmi populárny spôsob. Deň čo deň, každý týždeň

  státisíce ľudí nosí svoje peniaze do stávkových kancelárií  alebo nakupuje 

  žreby v nádeji, že práve im to vyjde. Pravda je taká, že asi 2000 krát väčšia

  je pravdepodobnosť je že vás skôr zasiahne blesk ako výhra.

  Naspievať hudobný hit alebo napísať bestseller – ak máte talent, začnite

  písať alebo sa prihláste do niektorej z televíznych šou, kde hľadajú superstar.

 

Áno, tieto recepty na bohatstvo zaručene fungujú, ale iba pre pomerne  malú skupinu ľudí.  bohužiaľ iba pre veľmi malú skupinku populácie a preto sa nimi  ďalej nebudeme zaoberať. Môže sa aj  priemerný  „obyčajný“ človek dopracovať k bohatstvu? Odpoveď je ÁNO, ak po to naozaj túži a je ochotný zaplatiť cenu za úspech. Jednou z ciest je sieťový marketing, alebo ak chcete multilevel marketing (MLM). Veľa ľudí sa tohot pojmu ľaká, ale pravdou je, že väčšina z nás, vedome či nevedome, sieťový marketing robí denne, ale zadarmo!

Dámy,  pochválite sa aký nádherný kostým ste kúpili v tom butiku na námestí, páni poviete priateľom, aké výborné pivo a obsluha je v krčme za rohom,  a čo susedia ? ... predsa vás vidia ako nesiete plné „igelitky“ domov keď sú banány v akcii ...no a ten nový film v kinách!

Áno, väčšina ľudí denne odporúča ostaným ľuďom dobré služby, tovary, zábavu ... proste robí reklamu. Keď to už denne robíte, bolo by zaujímavé keby vás za to platili? To môže byť zdroj vašich poctivých a celkom zaujímavých príjmov . Ak chcete váš recept na bohatstvo.

—————

Späť