13.10.2012 16:47

Pomôžme psím útulkom

Milí priatelia,

sme si vedomí toho, že v súčasných ekonomických podmienkach je mnoho oblastí spoločenského života, ktoré trpia nedostatkom financií. Stretávame sa s tým v našej každodennej práci.  Niektoré  oblasti by nemohli existovať bez  entuziazmu ľudí, ktorí obetujú svoj voľný čas i peniaze. Skupiny nadšencov  týmto spôsobom napomáhajú  aj riešeniu problematiky túlavých zvierat (najmä psov), ktoré sa nie vlastnou vinou ocitli „na ulici“ a nachádzajú nový domov v psích útulkoch. Práve na pomoc psím útulkom je zameraný aj náš projekt „DOG FASHION SHOW SK“.

Cieľom projektu je zábavnou formou priblížiť problematiku psích útulkov na Slovensku širšej verejnosti a  získať finančné  prostriedky na pomoc partnerským psím útulkom, ktoré sa zapoja  do projektu a to v mestách Lučenec, Zvolen, Žilina, Nové Zámky a Košice.  V každom meste sa uskutoční galaprogram zložený z umeleckých vystúpení a prehliadky  oblečenia módy pre psov. Výťažok z vystúpenia bude venovaný psím útulkom na nákup krmiva a zdravotníckeho materiálu.

Ponúkame vám možnosť prezentovať vašu spoločnosť na týchto podujatiach formou poskytnutia cien do tomboly. Uvítali by sme  poskytnutie 10 cien do tomboly na galaprogram  napríklad vo forme darčekového koša z potravinárskeho tovaru,  chovateľských potrieb alebo poukážok na nákup tovaru vo vašej predajni.

Pokiaľ hodnota jednotlivých cien dosiahne minimálne 20,-  Eur zabezpečíme vám reklamu v nasledovnej forme:

  • umiestnenie loga a kontaktnej adresy v programovom zošite, ktorý na podujatí ktorý obdrží každý divák
  • poďakovanie v miestnej tlači

-     poďakovanie počas podujatia a pri odovzdávaní cien

 

Reklamu môže využiť podľa vášho uváženia a finančných možností v jednom alebo všetkých uvedených mestách.

 

Veríme, že takouto formou prispejete na dobrú vec.

 

Tešíme sa na spoluprácu.

 

                                                                                Ing. Štefan Lieskovský

                                                                       Predseda OZ Budúcnosť je zdravý život

—————

Späť