23.06.2016 09:48

Podporme spolu dobrú vec

Výzva k hlasovaniu za grantový projekt
"Analýza dát v rámci prípravy na medzinárodnú olympiádu IOAA 2016, India, Bhubaneswar - Gymnázium B.S.Timravy, Lučenec  v pobočke Raiffeisen banky pri OD Prior, Lučenec

 

Touto výzvou by sme chceli obyvateľov mesta Lučenec a blízkeho okolia poprosiť
o zahlasovanie za grantový projekt "Analýza dát v rámci prípravy na medzinárodnú olympiádu IOAA 2016, India, Bhubaneswar". Uvedený projekt je zameraný na finančnú pomoc pre Andreja Kancka, študenta Gymnázia B.S. Timravy v Lučenci, ktorý sa kvalifikoval na Medzinárodnú olympiádu z astronómie a astrofyziky "IOAA 2016", ktorá sa bude konať v meste Bhubaneswar v Indii v dátume 9.12 - 19.12.2016. Finančná pomoc je zameraná na pokrytie finančných nákladov spojených s nákupom vedecko-technického vybavenia, učebných pomôcok a odbornej literatúry, nakoľko Ministerstvo školstva SR túto akciu finančne nepodporuje.

Tento projekt bol Raiffeisen bankou zaradený medzi 5 projektov v rámci mesta Lučenec. Finančnú pomoc od Raiffaisen banky získa ten projekt, ktorý od občanov obdrží najviac hlasov.

 

Dátum hlasovania:  od 1.6. do 30.6.2016
Miesto hlasovania: pobočka Raiffeisen banky pri Obchodnom dome Prior, Lučenec
Podmienky hlasovania: Hlasovať môže každá osoba vo veku od 18 rokov s trvalým pobytom na Slovensku, ktorá sa preukáže občianskym preukazom a vypíše hlasovací hárok v pobočke Raiffeisen banky pri OD Prior v Lučenci. Každá osoba môže počas výzvy hlasovať iba raz.


Za každý jeden hlas a Vašu podporu vopred ďakujeme.

 

—————

Späť