17.10.2010 11:30

Hľadáte zmenu?

Oficiálny vstup spoločnosti XYNGULAR  na Slovensko bol významnou udalosťou, ktorou žili všetci jej  spolupracovníci a fanúšikovia. Prítomnosť Glen Olivera – riaditeľa pre medzinárodný rozvoj spoločnosti, dala tejto udalosti ešte slávnostnejší ráz.

Keď sme zakladali XYNGULAR mali sme dva základné ciele:

„ - Umožniť distribútorom aby boli odmenení že všetko úsilie a prácu ktorú urobia pri budovaní ich podnikania a vybudovať stabilnú spoločnosť, ktorá bude poskytovať dlhodobú príležitosť“  povedal Glen.

Otvorenie trhu bolo oficiálnym zavŕšením niekoľkomesačnej spolupráce vedenia spoločnosti, amerických a slovenských spolupracovníkov. Vynikajúce produkty spoločnosti vytvárajú základ  pre dlhodobý a stabilný rozvoj. Momentálne sú na európskom  trhu dostupné Xyngular  nápoj, zmes vitamínov antioxiodantov a adaptogénov  nevyhnutných pre ľudský organizmus a produkt XYNG, ktorý poskytuje energiu a uľahčuje reguláciu hmotnosti. Boli predstavené i ďalšie produkty, ktoré budú postupne uvádzané na trh.

Možno ste postrehli, že produkty sú na Európskom trhu . Naozaj, je to správne. Môžete vaše podnikanie bez problémov rozšíriť do 27 krajín Európy.  Sú k tomu všetky materiálne predpoklady vrátane skutočne unikátneho systému vyplácania odmien po celom svete. „Virtuálna peňaženka“ ako sa tento systém nazýva, umožňuje veľmi flexibilne rozvíjať aktivitu po celom svete.

Páčila by sa vám myšlienka, že ľudia z nášho malého  niekoľkomiliónového Slovenska môžu byť odmenení z celosvetového obratu , kde len Európa prestavuje niekoľko sto miliónový trh? Je to úžasné a odmeňovací plán spoločnosti to umožňuje.

To je fantastická príležitosť, ktorú nám dáva naša pozícia európskeho priekopníka .

Je len na každom z  vás, či túto správu prejde ako  jednu z tisícov, alebo sa tejto príležitosti chopí.

                                                                                              steve

—————

Späť