22.08.2010 11:21

Bez obáv sa zúčastnite.

Ak ste sa rozhodli zbaviť sa prebytočných kíl neznamená to, že sa musíte zbaviť aj priateľov, alebo všetkého čo máte radi. Už nikto nespočíta, koľko som v živote zjedol guľášu.  „Guľášpárty“ to bol fenomén, ktorý ma sprevádzal dlhé roky. Varili mládežníci, záhradkári aj hasiči, varilo sa na prvého mája, na Jána, alebo len tak.  Svet sa mení, ľudia menia zvyky a tak stále väčšiu popularitu získava „grilovačka“  a nemám tým na mysli len spôsob prípravy jedla.   Je to aj spoločenská udalosť, priestor pre oddych a stretnutie s priateľmi či rodinou. Odriekať si takéto stretnutia môže byť pre niekoho stres. My predsa chceme chudnúť bez stresu. Čo s tým? V prvom rade si musíme uvedomiť, že nadváha zvyčajne nebýva dôsledkom jednej udalosti, ale je to dôsledok dlhodobejšej činnosti, spôsobu  života.

Takže bez obáv sa zúčastnite. Stačí ak s máte stále pred sebou svoj cieľ, ktorý vám pomôže udržať váš „hlad“  pod kontrolou. Ja som si pre istotu zobral k tomu aj produkt XYNG. Tento produkt znižuje nadmerný  apetít a lepšie odoláte pokušeniu, ktoré vám poskytuje pohľad na plný stôl.

V prípade, že predsa len položíte na svoj tanier o pár kúskov viac ako treba, odporúčam na druhý deň odľahčiť stravu  a vrátiť sa k normálu.

                Tak si to  užite!

                                                                                                              steve

 

 

—————

Späť